Že nekaj časa sem imel trden namen, da napišem kakšen članek o tem kakšni problemi se trenutno pojavljajo v MZ-ju in kaj se pripravlja kot njihova rešitev in katere bodo preostale novosti v bližnji prihodnosti. A danes se je izkazalo, da so me stvari dobesedno skoraj prehitele.     

Pa začnimo pri glavnem problemu, ki se imenuje PREMALO SLOTOV ZA TAKTIČNE NASTAVITVE. Problem so praktično ustvarili kar sami skrbniki igre, ki so precej na pamet odpirali nove in nove pokale z različnimi starostnimi omejitvami. Celo več...odprli so celo dva pokala v kategoriji U-21, kjer bodo v novi sezoni lahko igrali igralci rojeni v sezoni 15 in mlajši, čeprav se bodo istočašno še vedno odvijale tekme v U-21 pokalih, ki so se začeli v prejšnji sezoni, kjer pa imajo pravico do nastopa tudi igralci rojeni v sezoni 14. Skratka..rešitev se išče, a je ni pričakovati prej kot čez približno 3 tedne. Načeloma pa naj bi dobili dodatna 2 slota!

Vse, ki smo vedeli, da se v tej sezoni za testiranje pripravlja nov simulator, ki naj bi za uradne tekme začel deovati s pričetkom naslednje sezone pa je pred dobrimi 30 minutami presenetila novica, da bo nov simulator v MZ uvožen že v ponedeljek, 25.10.2010! Še bolj presenetljiv podatek je, da bo takoj po uvozu nadomestil star SIM za vse tekme v vseh tekmovanjih...vključno z ligaškimi tekmami vred! Nov simulator prinaša predvsem veliko novih taktičnih različic v slučaju, da vaš igralec prejme rdeč ali rumen karton ali pa v slučaju ko izgubljate tekmo in je potrebno kreniti bolj ofenivno. Enako bo mogoče nastaviti tudi pogoj za slučaj vašega vodstva, To pomeni, da bo možno posamezne igralce ali pa tudi celotne linije (obramba, sredina, napad) pomakniti bliže nasprotnikovemu golu ali pa jih tudi pomakniti bliže svojemu vratarju. Seveda bo med tekmo mozna tudi sprememba agresivnosti in načina igre. Ker gre za precej obsežne spremembe in bo potrebno verjetno še kar nekaj časa, da bomo dočakali slovenski prevod vam o tej temi od tukaj naprej prilagam link do angleškega foruma, kjer si o vsem skupaj lahko preberete nekaj več tudi sami...žal za sedaj le v angleškem jeziku!

The new Tactics Editor and SIM 1!

P.S. Morda le kot nasvet in dobrodošlo opozorilo. Vse članke na tej strani je možno tudi prosto komentirati s klikom desno zgoraj na oznako Comments!

zigac10
10/22/2010 05:25:11 pm

Super :)

Upam samo, da bodo kdaj v prihodnosti v simulator vključili tudi kakšne atraktivne poteze (npr. škarice, feints (slovenskega izraza ne poznam)...)

Reply
green
10/22/2010 07:59:06 pm

Jaz sem siguren, da bomo tudi to še doživeli!:) A trenutno je poudarek predvsem na vodljivosti in igralnosti ekipe, ki je trenutno na zelenici!

Reply
1/24/2012 08:26:06 pm

Great info, thx

Reply
1/25/2012 12:14:36 am

Thanks for information

Reply
3/27/2012 08:10:20 am

Appreciate your information

Reply



Leave a Reply.